Световният шампион за 2010 г.  Испания и носителят на титлата през 2014-а

...
Световният шампион за 2010 г.  Испания и носителят на титлата през 2014-а
Коментари Харесай

Германия и Испания направиха реми 1:1

Световният първенец за 2010 г.  Испания и носителят на купата през 2014-а Германия завършиха 1:1 в най-голямото дерби от груповата фаза на мондиала в Катар.

След първите си мачове те бяха на противоположните полюси. Испанците разрушиха 7:0 Коста Рика, а германците се изложиха грандиозно с 1:2 от Япония.

Първият забавен миг бе в 7-ата мин, когато Дани Олмо стреля, вратарят Мануел Нойер мазета в последния миг, а топката се удари в напречната греда.

В 40-ата минута след центриране на Кимих Антонио Рюдигер вкара гол, само че се намеси ВАР и попадението бе анулирано поради засада. 

В добавеното време Унай Симон съумя да избави по страховит метод нов удар на Рюдигер. 

В 57-ата минута Кимих стреля към вратата, само че Симон реагира добре и мазета.

1:0! В 62-ата минута Жорди Алба получи топката по лявото крило, центрира и Алваро Мората изпревари отбраната на Германия, с цел да прати топката във вратата на Нойер.

1:1! Влезлият като промяна Никлас Фюлкруг получи топката в наказателното поле край трима испанци и с мощен шут изравни в 83-ата минута. Това бе първият му гол в формален мач за националния тим.

В продължението Сане навлезе в наказателното поле, отстрани вратаря, само че топката не можа да стигне до Фюлкруг.

Така Германия завоюва първата си точка, само че е на последно място в групата. Немците ще се класират за идната фаза, в случай че победят Коста Рика, а Испания завоюва против Япония.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР